Vitra Turks Toilet Rimfree ( randloos closet met bidet functie)

Op voorraad
SKU
turks-toilet
€ 275,00

Turks Toilet. Zwevend closet met ingebouwde bidet functie. Bedienings inbouw elementen meegeleverd. Meest recente model van Vitra, de Turks Closet Specialist. De RimEx combineert een moderne strakke vormgeving met een weldadige reinigingsfunctie die is geintegreerd in het keramiek.

Dit wandcloset combineert een modern design met een waterreinigingsfunctie d.m.v. een sproeikop die verwerkt in in het keramiek aan de achterzijde van het closet. Waterstaal wordt bediend door inbouw stopkraan. Los bij te bestellen.

 • Inclusief zitting: Nee
 • Breedte 350 mm Diepte (voorsprong) 540 mm
 • Hoogte 330 mm
 • Hurkcloset Nee
 • KIWA-keur Nee
 • Kindertoilet Nee
 • Kleur Wit
 • Materiaal Keramiek
 • Met bevestigingsmateriaal Ja
 • Met dijstukken/vaste closetzitting Nee
 • Minimale spoelwaterhoeveelheid kleine spoeling 3 l
 • Model gebonden zitting Ja
 • Spoeltechniek RimFree
 • Spoelvorm Diepspoel
 • Type Wand Vuilafstotend Ja
 • Wandaansluitend/Back-to-wall Ja
Meer informatie
Uitvoering: Chrome
Warm Water Nee
Instelbare Watertemperatuur Nee
Massage / Pulsatie Nee
Bubble Wash Nee
Hot Air Dry Nee
Verlichting (Nightlight inside) Nee
Materiaal Keramiek
Soft Close (Anti Slam) Deksel Ja
Automatische inschuivende sproeikop Nee
Zelfreinigende sproeikop Ja
Beschikbaar als verlengd model (54cm) Nee
Beschikbaar als Round model (50cm) Ja
Zithoogte instelbaar op inbouwreservoir
Met Reservoir Nee
Inhoud boiler n.v.t
Minimale Waterdruk 1BAR
Maximale Waterdruk 8 BAR
Instelbare waterdruk Ja
Maat draadaansluiting leidingwater 3/8"
Aansluitspanning Geen elektra nodig
Inclusief keramiek Ja
Kleur True White
Electra nodig Nee
Afstandsbediening Nee
Extra grote knoppen voor bediening Ja
Electrisch Vermogen n.v.t
Anti Bacteriele Sproeikop Nee
Type Bediening Zijpaneel
Bedieningswijze Hand
Geurfiltering Nee
Verwarmde zitting Nee
Automatisch openende bril Nee
Vuilafstotend Nee
Een vraag stellen ?

2 Installatie DoucheWC geïntegreerd

Installatie DoucheWC (geïntegreerde bidet-toilet combinatie).

test

Ja dat kan. Alle bekende merken moderne inbouwreservoirs zijn geschikt. U hoeft dus niet perse een overeenkomstig merk DoucheWC als inbouwreservoir te hebben. De aansluitmaten zijn uniform. Bidetdouche kan u adviseren en het uiteraard ook voor u uitvoeren. Dit kan vrijwel altijd zonder tegels te hoeven breken.

Ja, je kunt zonder complete verbouwing je wandhangende wc in minder dag een dag (laten) vervangen door een DoucheWC. Het enige dat nodig is voor de montage van de douche-wc is een elektra aansluiting. Je kunt elektra vaak dootrekken tot achter de voorzetwand via de kruipruimte, via een naast- of achtergelegen (meter) kast of via een holle- of systeemwand. Lukt dit niet, dan kun je elektra ook als wandopbouw doortrekken en via een plint of kabelgoot afweken. Een aparte wateraansluiting is niet nodig.

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In Nederland & België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen vanaf EUR 13 tot EUR 27, afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.

Gerelateerde Posts