Villeroy & Boch Viclean I100

Op voorraad
SKU
V0E100R1
€ 1.900,00

VICLEAN-I 100 Villeroy & Boch

De elegante DoucheWC met de meest innovatie waterstraal.

 

Villeroy & Boch Viclean douchewc I100 is de meest recente DoucheWC van Villeroy & Boch uit de ViClean serie. Het is echter alleen de naam die hetzelfde is gebleven want V&B heeft met de I100 een revolutionaire nieuwe weg ingeslagen.

Nu per direct leverbaar tegen een introductieprijs van EUR 1595. Alleen bij Bidetdouche en zolang de voorraad strekt!

ViClean-I 100 - Ingenieus discreet. Verfrissend weldadig. Oogstrelend Design.

ViClean-I 100 zet een nieuwe design-standaard voor douchetoiletten. Dankzij het revolutionaire design is de gehele techniek op sublieme wijze in het keramiek geïntegreerd, zodat het douchetoilet van buiten niet meer als zodanig herkenbaar is. De intuïtieve bediening en de douchefuncties maken het product tot een absolute blikvanger juiste door het pure en ingetogen ontwerp. De techniek is ditmaal geheel door Villeroy & Boch zelf ontworpen waarbij gebruik wordt gemaakt van de unieke expertise die V&B heeft opgebouwd in het Whirlpool segment. Naden en kieren die gemakkelijk vies kunnen worden worden daar mee voorkomen.

Met ViClean-I 100 heeft Villeroy&Boch een douche-wc ontwikkeld waarvan het revolutionaire design telkens weer verrast. Want achter het verfrissend elegante uiterlijk gaat – vrijwel onzichtbaar in het keramiek – een hoogwaardige douche-wc verborgen die u zachte hygiëne met schoon water biedt.

Uniek elegant design Elegante lijnen met doorlopende vlakke deksel tot de muur Nauwkeurige afwerking en optimale kwaliteit dankzij hoogwaardige materiaalcombinaties (Keramiek – Quaryl® – Duroplast) Gericht op het belangrijkste - reiniging met warm water

HarmonicWave douchetechnologie - de combinatie van de oscillerende en voor het eerst ook roterende beweging biedt aangename hygiëne en vitaliserende frisheid Individuele instelling van de watertemperatuur, waterstraalsterkte en positie van de douchesproeier Bijzonder eenvoudige, intuïtieve bediening

 • Maximale hygiëne dankzij eenvoudige reiniging
 • InvisibleJet technologie; de douchesproeier is perfect in het Quaryl-paneel geïntegreerd
 • hygiënisch en eenvoudig te reinigen
 • Automatische reiniging van de douchesproeier
 • Spoelrandloos DirectFlush-toilet met vuil- en waterafstotend CeramicPlus oppervlak
 • De zitting kan eenvoudig worden verwijderd voor reiniging
 • Geoptimaliseerde handling en efficiënt onderhoud
 • Verpakking met geïntegreerde montagehulp voor een snelle en veilige installatie
 • Intelligent onderhoudsconcept dankzij de storingsdiagnose via de app en de eenvoudige toegang tot de technische componenten via de afdekplaat

Specificaties:

 • zonder spoelrand ViClean-I100
 • DirectFlush wandhangend
 • Positie water- en stroomaansluitpunten in combinatie met ViConnect (art.-nr. SW100162) Spoelwaterbehoefte: 3 / 4,5 l
 • Leed: 4 bevestiging wordt meegeleverd met het waterbesparingssysteem AQUAREDUCT®: spoelwaterhoeveelheid 3 / 4,5 liter
 • afvoer horizontaal
 • kleur Wit Alpin CeramicPlus

 

VICLEAN-I 100 HarmonicWave-douchestraal

ViClean-I 100 introduceert een nieuwe designstandaard voor douche-wc’s. Bekijk de video en maak kennis met het geïntegreerde designconcept en ontdek zelf hoe ViClean-I 100 een geniaal hoogstandje in de badkamer wordt, dankzij de innovatieve HarmonicWave-douchestraal en de eenvoudige bediening.

Meer informatie
Warm Water Ja
Instelbare Watertemperatuur Ja
Massage / Pulsatie Ja
Bubble Wash Ja
Hot Air Dry Nee
Verlichting (Nightlight inside) Nee
Materiaal Keramiek Duraplast Anti Stitch Coating
Soft Close (Anti Slam) Deksel Ja
Automatische inschuivende sproeikop Ja
Zelfreinigende sproeikop Ja
Beschikbaar als verlengd model (54cm) Ja
Beschikbaar als Round model (50cm) Nee
Zithoogte regulier, in te stellen op inbouwreservoir
Met Reservoir Nee
Inhoud boiler Geen boiler, doorstroomverwarming (Instant Heating)
Minimale Waterdruk 1 Bar
Maximale Waterdruk 8 Bar
Instelbare waterdruk Ja
Maat draadaansluiting leidingwater 1/2"
Aansluitspanning 230V
Inclusief keramiek Ja
Kleur Alpine White
Electra nodig Ja
Afstandsbediening Ja
Extra grote knoppen voor bediening Ja
Anti Bacteriele Sproeikop Ja
Type Bediening Afstandsbediening
Bedieningswijze Hand
Breedte 470mm
Diepte 505mm
Geurfiltering Nee
Verwarmde zitting Nee
Automatisch openende bril Nee
Vuilafstotend Ja
Garantie 3 Jaar
Een vraag stellen ?

2 Installatie DoucheWC geïntegreerd

Installatie DoucheWC (geïntegreerde bidet-toilet combinatie).

test

Ja dat kan. Alle bekende merken moderne inbouwreservoirs zijn geschikt. U hoeft dus niet perse een overeenkomstig merk DoucheWC als inbouwreservoir te hebben. De aansluitmaten zijn uniform. Bidetdouche kan u adviseren en het uiteraard ook voor u uitvoeren. Dit kan vrijwel altijd zonder tegels te hoeven breken.

Ja, je kunt zonder complete verbouwing je wandhangende wc in minder dag een dag (laten) vervangen door een DoucheWC. Het enige dat nodig is voor de montage van de douche-wc is een elektra aansluiting. Je kunt elektra vaak dootrekken tot achter de voorzetwand via de kruipruimte, via een naast- of achtergelegen (meter) kast of via een holle- of systeemwand. Lukt dit niet, dan kun je elektra ook als wandopbouw doortrekken en via een plint of kabelgoot afweken. Een aparte wateraansluiting is niet nodig.

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In Nederland & België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen vanaf EUR 13 tot EUR 27, afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.

19 Veelgestelde vragen Villeroy en Boch ViClean

Met enkele kliks antwoord op uw vragen vinden! Hier vindt u een groot aantal antwoorden over Villeroy & Boch ViClean

ViClean-L

 • Art.-Nr. V02E L4 01

Aan de wand hangende toiletten

 • Subway 2.0, Art.-Nr. 5600 50 R1
 • Subway 2.0 DirectFlush, Art.-Nr. 5614 R5 R1

Aan de wand hangend toilet

 • Subway 2.0 DirectFlush, Art.-Nr. 5614 R6 R1

Het maximale waterverbruik van ViClean bedraagt 430 ml/min. per reinigingsbeurt.
Bovendien hebt u, net als bij elk traditioneel toilet, spoelwater nodig voor het doortrekken.

Nee, dat is niet nodig. ViClean werkt energiebesparend dankzij het intelligente energiebeheerysteem

Nee. Er zijn in Europa talloze voorschriften die de omgang met water en stroom in een apparaat definiëren. Uiteraard voldoet ViClean aan alle wettelijke voorschriften.

Nee. Bij een stroomstoring zijn de functies niet beschikbaar. Het doortrekken van het toilet blijft wel mogelijk
Het stroomverbruik is sterk afhankelijk van het aantal personen in het huishouden en hun gebruiksgewoontes. In het algemeen kan worden gezegd dat het verbruik op het niveau van gangbare moderne huishoudelijke apparaten ligt. Het grootste deel daarvan komt voor rekening van de zitverwarming als comfortfunctie.
Bij een traditionele wc-zitting wordt de belasting opgevangen via de op de keramiek bevestigde scharnieren. Bij ViClean liggen de scharnieren op een hoger punt binnen de kunststofbehuizing. Frequente belasting van het deksel kan de levensduur van de scharnieren negatief beïnvloeden.
Meer informatie over functies kunt u vinden onder de tabjes "Gegevens" en "Meer Informatie" en u kunt ons uiteraard telefonische bereiken op (+031) 070 2210066 wij staan u graag te woord.

ViClean-L

 • Bij ViClean-L kunnen de zitting en het deksel handmatig worden geopend.
ViClean-U heeft een geïntegreerde bewegingsmelder en opent het deksel bij het naderen van het toilet automatisch. Het deksel gaat bij niet-gebruik na ca. 90 seconden dicht.
Ja. Beide ViClean-modellen beschikken over de innovatieve Soft Closing Technologie, die zorgt voor zacht en geruisloos sluiten van deksel en zitting.
Nee, de ViClean-opbouw wordt vast gemonteerd en dient niet zonder deskundige hulp zelf te worden gemonteerd of gedemonteerd. De ViClean-opbouwen passen alleen op de hiervoor bestemde keramiek van Villeroy & Boch.

· ViClean is de perfecte combinatie van toiletzitting en bidet.
· ViClean maakt deel uit van de productgroep douchetoiletten resp. elektronische bidetzittingen.
· ViClean reinigt na het toiletgebruik de intieme zones zachtjes door middel van een warme waterstraal.
· ViClean schuift hiertoe een sproeier uit, die de huid gericht schoonmaakt.
· ViClean-U droogte de intieme zones na de reiniging met een warmeluchtföhn.

ViClean-L overtuigt door een organisch, op de contour van een blad geïnspireerd design en creëert met een indrukwekkende lichtheid een evenwicht tussen esthetiek en functie. Het douchetoilet werd ontwikkeld in samenwerking met Daniel Debiasi en Federico Sandri, oprichters van de gerenommeerde designstudio Something.

ViClean-U staat voor high-tech in perfectie. Het douchetoilet biedt de hoogste mate van hygiëne, comfort en efficiency en combineert de ultieme premium-technologie met een puristisch, compact design. ViClean-U werd ontwikkeld in samenwerking met TOTO, het toonaangevende technologiebedrijf wat betreft douchetoiletten op de Aziatische markt.

Ja. De ViClean-opbouw wordt vast gemonteerd en dient niet zonder deskundige hulp zelf te worden gemonteerd of gedemonteerd. De ViClean-opbouwen passen alleen op de hiervoor bestemde keramiek van Villeroy & Boch.

De prijs van ViClean is hoger dan die van een normale wc-zitting. Een vergelijking tussen beide producten gaat echter mank, omdat het douchetoilet een groot aantal douche-, comfort- en hygiënefuncties biedt – voor een surplus aan reinheid en welbevinden.

ViClean en het bijpassende keramiek-toilet is verkrijgbaar in de kleur Wit Alpine. De oppervlakteveredeling CeramicPlus van Villeroy & Boch vergemakkelijkt de reiniging van het toilet.

Materiaal en materiaaleigenschappen:

 • Zitting en deksel: ABS
 • Behuizing (zichtbare delen): ABS
 • Toiletzitting en sproeier: gepatenteerde vuilafstotende materiaaltechnologie
 • ABS: hoge warmtegeleiding voor verwarming van de zitting

Iedereen kan ViClean gebruiken. Aan kinderen moet het gebruik van ViClean worden uitgelegd voordat ze er gebruik van maken.

Bij ViClean-L kunnen maximaal twee gebruikersprofielen worden ingesteld en opgeslagen. Ze kunnen op elk gewenst moment met een toetsdruk worden opgeroepen.

File Downloads
pdf
(Grootte: 1.6 MB)
functie-vergelijk-ViClean-modellen
pdf
(Grootte: 2.8 MB)
Villeroy & Boch ViClean Brochure
pdf
(Grootte: 580.5 KB)
ViClean-I_100-App Handleiding
pdf
(Grootte: 2.5 MB)
ViClean-I_100_handleiding_nederlands.
pdf
(Grootte: 88.1 KB)
Villeroy & Boch Viclean I100 Productblad

Gerelateerde Posts