Vitra V-Care Essential

Op voorraad
SKU
Vitra V-Care Essential
€ 1.795,00

De V-Care Essential Douche-WC is weliswaar de basis Douchetoilet uitvoering uit de V-care lijn van Vitra, maar is toch bijzonder compleet. De V-care Comfort is de meeste complete DoucheWC uit de V-care lijn van Vitra. Vitra heeft geen concessies gedaan en is er in geslaagd een zeer breed pallet aan functies te vangen in een subliem ontwerp. Techniek, uiterlijk, comfort en uiteraard hygiëne zijn compromisloos gecombineerd in een Douche-WC die het uiterlijk heeft van een regulier wandcloset. Alle componenten zijn volledig geïntegreerd in het keramiek en worden bediend via de afstandsbediening. De V-Care is Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: De Economy uitvoering 'Essential' en de meest complete 'Comfort' versie met uitgebreide wellnessfuncties.

Uiteraard is de garantie bij Bidetdouche op dit product standaard 3 jaar.Hier hoeft u dus geen aanvullende 'modules' voor aan te schaffen. En zoals u van ons mag verwachten: Altijd de laagste prijs voor de Vitra V-Care. 

V-Care. Douchetoilet van Vitra. Compleet, doordacht en fraai design.

Onderscheidende functies:
Voorzien van instelbare douchestraal, regelbare waterdruk, instelbare watertemperatuur, ladydouche, anale reiniging, automatisch heen en weer bewegen van de douchestraal (oscillatie), pulserende waterstraal, föhn met instelbare temperatuur, verwarmde zitting met instelbare temperatuur, automatisch openen en sluiten van zowel de zitting als de bril

Vitra V-care Comfort Design Douche WC wandhangend.

Vitra onderscheidt zich met de V-care douche wc in de voorteffelijke wijze waarop ingetogen design gecombineerd is met alle essentiële bidet functies. De V-Care is een bidet en wandcloset in één vloeiend design en heeft het uiterlijk van een regulier wandcloset. Geen ontsierende verdikkingen en geen zichtbare leidingen: De Vitra V-care douche wc markeert de omslag naar de nieuwe generatie spatoilets. De bril heeft een ergonomisch design en de elektronische componenten zijn onzichtbaar verwerkt in het keramiek. Het randloze (RimEx) wandcloset is voorzien van een speciale antibacteriële coating en is hierdoor eenvoudig te reinigen. De Vitra V care is dus niet alleen hygiënisch voor uw intieme reiniging maar ook gemakkelijk in het onderhoud.

De Vitra V-Care, uitgebreide wellnessfuncties:

De uitgebreide wellnessfuncties bestaan onder andere uit verschillende temperatuurstanden van het water en de föhn. De speciaal ontwikkelde ‘Jet Spray' kan naar eigen voorkeur worden gepositioneerd. Ook is de intensiteit en kracht van de sproeier naar wens in te stellen. De douchewc beschikt over een verwarmde zitting. Geurfiltering start direct bij het plaatsnemen. Natuurlijk zijn alle functies aan te passen via de afstandsbediening. Met de V-Care wordt het een toiletbezoek een volledig geautomatiseerd moment van rust: Een dagelijkse hygiënische wellness ervaring.

De V-Care is In twee verschillende versies verkrijgbaar:

De zeer betaalbare V-Care “Essential” versie met een compleet pallet aan functies en de “Comfort” versie met extra wellnessfuncties aan boord.

Overzicht van de functies V-Care Comfort & V-Care Essential vindt u hieronder:

Vitra V-care ESSENTIAL Uitvoering
 • Anale Reiniging
 • Lady Douche (Vaginale reiniging)
 • Instant Heating (Direct en eindeloos warm water
 • Instelbare Waterdruk
 • Instelbare Temperatuur
 • Aanpasbare Sproeikop Positie
 • Verwarmde zitting
 • Elegante afstandsbediening met verlichting
 • Automatisch zelfreinigende Sproeikop
 • Geurfiltering
 • Verborgen aansluitingen
 • Randloos (Rimfree) Closet
Additionele functies Vitra V-care COMFORT Uitvoering
 • Hot Air Dry (Föhn met instelbare temperatuur )
 • Bril & Zitting Automatische opening & sluiting
 • Oscillerende waterstraal
 • Massage functie
 • Pulserende waterstraal
Meer informatie
Uitvoering: Chrome
Warm Water Ja
Instelbare Watertemperatuur Ja
Massage / Pulsatie Ja
Bubble Wash Nee
Hot Air Dry Nee
Verlichting (Nightlight inside) Nee
Materiaal Duroplast / Keramiek
Soft Close (Anti Slam) Deksel Ja
Automatische inschuivende sproeikop Ja
Zelfreinigende sproeikop Ja
Beschikbaar als verlengd model (54cm) Ja
Beschikbaar als Round model (50cm) Nee
Zithoogte gelijk aan reguliere toiletbril
Met Reservoir Nee
Inhoud boiler Doorstroomverwarming
Minimale Waterdruk 1BAR
Maximale Waterdruk 1 BAR
Instelbare waterdruk Ja
Maat draadaansluiting leidingwater 1/2"
Aansluitspanning 230V
Inclusief keramiek Ja
Kleur Alpine White
Electra nodig Ja
Afstandsbediening Ja
Extra grote knoppen voor bediening Ja
Electrisch Vermogen 1080W
Anti Bacteriele Sproeikop Ja, afklikbaar
Type Bediening Afstandsbediening
Bedieningswijze Hand
Breedte 380mm
Diepte 600mm
Geurfiltering Ja
Verwarmde zitting Ja
Automatisch openende bril Ja
Vuilafstotend Nee
Garantie 3 Jaar
Voorkeursprofielen Instelbaar Laatst gebruikte instellingen worden bewaard
Een vraag stellen ?

2 Installatie DoucheWC geïntegreerd

Installatie DoucheWC (geïntegreerde bidet-toilet combinatie).

test

Ja dat kan. Alle bekende merken moderne inbouwreservoirs zijn geschikt. U hoeft dus niet perse een overeenkomstig merk DoucheWC als inbouwreservoir te hebben. De aansluitmaten zijn uniform. Bidetdouche kan u adviseren en het uiteraard ook voor u uitvoeren. Dit kan vrijwel altijd zonder tegels te hoeven breken.

Ja, je kunt zonder complete verbouwing je wandhangende wc in minder dag een dag (laten) vervangen door een DoucheWC. Het enige dat nodig is voor de montage van de douche-wc is een elektra aansluiting. Je kunt elektra vaak dootrekken tot achter de voorzetwand via de kruipruimte, via een naast- of achtergelegen (meter) kast of via een holle- of systeemwand. Lukt dit niet, dan kun je elektra ook als wandopbouw doortrekken en via een plint of kabelgoot afweken. Een aparte wateraansluiting is niet nodig.

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In Nederland & België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen vanaf EUR 13 tot EUR 27, afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.

File Downloads
pdf
(Grootte: 1.8 MB)
informatie-vitra-v-care-bidetdouche
pdf
(Grootte: 62.8 KB)
lijntekening-vitra-v-care-douchewc-installatie
pdf
(Grootte: 3.8 MB)
vitra-v-care-brochure

Gerelateerde Posts