AquaClean Mera Classic

Op voorraad
SKU
AquaClean Mera Classic
Vanaf € 3.095,00

Geberit Aquaclean Mera Classic.. Een meesterwerk van functie & design
De nieuwste Geberit douchewc biedt alle vitale bidet functies en doet in prestaties niet onder voor het topmodel, de AquaClean Mera Comfort. Want ook de Mera Classic biedt de hoogste standaards op het gebied van technologie, ontwerp en comfort. Perifere functies zoals automatisch openende deksel, verwarmde zitting en de oriëntatieverlichting zijn in dit model weggelaten. Alle vitale functies zijn in deze uitvoering van de Aquaclean Mera aanwezig en het design is volledig identiek aan de Mera Comfort uitvoering. U doet zich niets tekort met de Aquaclean Mera Classic!


Kom langs in de showroom en ervaar & vergelijk de Aquaclean Mera Classic zelf.

Het sublieme design van de Aquaclean Mera gaat op geen enkele wijze ten koste van waar het om gaat bij een DoucheWC: Een ultieme reiniging en een efficiente droging. In onze Douche WC showroom kunt u die prestaties zelf ervaren én vergelijken. De Whirlspay bijvoorbeeld blijft een marketing term, totdat u die zelf ervaart. Ook als u uw Aquaclean Mera Classic online bestelt, kunt u rekenen op een directe levering, een uitstekende klantenservice en de beste prijs. Samenvattend is de Mera Classic is een volwaardig alternatief voor de Mera Comfort, want alle essentiële bidet functies, inclusief droging zijn aan boord. Subliem design en Geberit kwaliteit zijn uiteraard onverminderd van toepassing op deze DoucheWC. Natuurlijk is de installatie van uw Aquaclean Mera Classic bij Bidetdouche in goede handen. Binnen een dagdeel is uw huidige toilet vervangen door het beste Douchetoilet op de markt: Uw eigen Aquaclean Mera Classic.


Overtuigende argumenten:

 • De Geberit AquaClean Mera bereikt een nieuw level van comfort doordat de geavanceerde technologie en het stijlvolle design elkaar perfect aanvullen.
 • De gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie verzekerd een grondigere reiniging en een aangename douche-ervaring met een lager waterverbruik.
 • Het hybride warmwatersysteem dat bestaat uit een combinatie van een permanente waterstroomverwarmer en boiler, zorgt voor een onmiddellijke en permanente warmwatertoevoer.
 • De innovatieve TurboFlush spoeltechnologie, gecombineerd met de asymmetrische geometrie van de randloze keramiek, maakt het mogelijk om het toilet zeer grondig en geruisloos te spoelen.
 • De wc-deksel die automatisch open en dicht gaat, discreet oriëntatielicht, een verwarmingssysteem voor de wc-zitting en de geïntegreerde geurafzuiging worden gestuurd door de detectiesensor.
 • Alle technische componenten zijn compleet geïntegreerd in de wc.
 • Direct warmwatersysteem met doorstroomboiler
 • Anale douche met WhirlSpray-douchetechnologie met dubbele douchekoppen
 • Aparte Ladydouche in beschermde rustpositie
 • Temperatuur water regelbaar
 • Douchestraalsterkte instelbaar in 5 niveaus
 • Douchearm positioneerbaar in 5 stappen
 • Oscilerende douche (voorwaartse en achterwaartse bewegingen van de douche-arm automatisch in te stellen)
 • Douchekop wordt zowel vóór als na de douche gereinigd met schoon water
 • Ontkalkingsprogramma
 • WC-keramiek zonder spoelrand met TurboFlush spoeltechniek
 • Keramiek met vuilwerend oppervlak
 • Gebruikersdetectie
 • Keramische honingraatfilter voor de geurneutralisering zonder gereedschap verwisselbaar
 • Geurafzuiging met naloopfunctie
 • Inschakelbare warmeluchtföhn
 • Föhnarm uitschuifbaar
 • Temperatuur van de warmeluchtföhn regelbaar
 • WC-zitting met een snel opwarmende wc zittingverwarming
 • Temperatuur van de wc-zittingverwarming instelbaar
 • Zitting en deksel met ‘softclose’ mechanisme
 • WC-deksel & Zitting Soft Closed
 • Functies en instellingen via afstandsbediening
 • Vier programmeerbare gebruikersprofielen
 • Wateraansluiting links opzij verborgen achter de wc keramiek
 • Netaansluiting met uittrekbare mantelkabel met drie draden
 • Wateraansluiting extern, links opzij met toebehoren mogelijk
 • Externe stroomaansluiting met stopcontact rechts mogelijk
 • Goedkeuring volgens 1717 / 13077
 • Optioneel exclusieve service: Vakkundige Installatie, inclusief electra voor slechts EUR 300!

 

Zo kunt u de Mera douchewc bedienen:

U kunt de Geberit AquaClean Mera bedienen met een afstandsbediening, een wandbedieningspaneel of de app:

afstandsbediening

Afstandsbediening

Geberit AquaClean Mera kan bediend worden met de eenvoudige afstandsbediening.

Bedieningspaneel met wandmontage

Bedieningspaneel met wandmontage

Naast de standaard afstandsbediening is er voor de Geberit AquaClean Mera ook een bedieningspaneel voor wandmontage beschikbaar. Het bedieningspaneel kan op elke gewenste plek worden geïnstalleerd en aan de wand worden geschroefd of gelijmd, zonder dat er een aansluiting nodig is. De belangrijkste douchewc functies kunnen eenvoudig bediend worden. In de ontwerpfase hoeft er geen rekening te worden gehouden met het bedieningspaneel, omdat het op batterijen werkt en via bluetooth op de douchewc functies is aangesloten. Het bedieningspaneel heeft een glazen oppervlak dat eenvoudig gereinigd kan worden en is verkrijgbaar in wit of zwart.

Geberit AquaClean App

Geberit AquaClean App

De nieuwe Geberit app biedt nog een eenvoudige en ongecompliceerde manier om de AquaClean Mera te bedienen. De app heeft zowel een afstandsbedieningsfunctie als een groot aantal andere instelopties. Hij kan bijvoorbeeld worden gebruikt om uw persoonlijke instellingen mee te nemen op reis en op andere AquaClean Mera wc's toe te passen. De app kan gratis worden gedownload in de iTunes App Store en de Google Play Store.

 

Bekroond design

Deze innovatieve douchewc wordt gekenmerkt door het gebruik van materialen van hoge kwaliteit, vloeiende lijnen en naadloze overgangen. Het chrome oppervlak op de designplaat versterkt de indruk dat de wc zweeft. Geberit AquaClean Mera is al met de volgende designprijzen onderscheiden:
- Design Plus powered by ISH 
- Red Dot Award 2015 
Het concept van de compacte douchewc werd ontworpen door designer Christoph Behling uit Londen.

Een meesterwerk van functie en design

Een Douchewc die in elke badkameromgeving past en boordevol revolutionaire technologie zit. Geberit AquaClean Mera is een meesterwerk dat staat voor het genieten van comfort en luxe. De WhirlSpray douchetechnologie zorgt voor een grondige en aangename reiniging met een snelle en continue toevoer van warm water. Extra kenmerken omvatten de gepatenteerde TurboFlush spoeltechnologie én geurzuivering.

Bedieningspaneel met wandmontage

Naast de standaard afstandsbediening is er voor de Geberit AquaClean Mera ook een bedieningspaneel voor wandmontage beschikbaar. Het bedieningspaneel kan op elke gewenste plek worden geïnstalleerd en aan de wand worden geschroefd of gelijmd, zonder dat er een aansluiting nodig is. De belangrijkste douchewc functies kunnen eenvoudig bediend worden. Ook in de ontwerpfase hoeft er geen rekening te worden gehouden met het bedieningspaneel, omdat het op batterijen werkt en via bluetooth op de douchewc functies is aangesloten.
Het bedieningspaneel heeft een glazen oppervlak dat eenvoudig gereinigd kan worden en is verkrijgbaar in wit of zwart.

Aquaclean Bedieningspaneel

Aquaclean Mera functie indicatie

Aquaclean Mera Comfort Functies

Meer informatie
Warm Water Ja
Instelbare Watertemperatuur Ja
Massage / Pulsatie Ja
Bubble Wash Ja
Hot Air Dry Ja
Verlichting (Nightlight inside) Nee
Materiaal Duroplast / Keramiek Anti Stitch
Soft Close (Anti Slam) Deksel Ja
Automatische inschuivende sproeikop Ja
Zelfreinigende sproeikop Ja
Beschikbaar als verlengd model (54cm) Nee
Beschikbaar als Round model (50cm) Nee
Zithoogte 415 Millimeter (in te stellen op inbouwreservoir)
Met Reservoir Nee
Inhoud boiler Instant Heating
Minimale Waterdruk 0,52 Bar
Maximale Waterdruk 10 Bar
Instelbare waterdruk Ja
Maat draadaansluiting leidingwater 1/2"
Aansluitspanning 230V
Inclusief keramiek Ja
Kleur Alpine White
Electra nodig Ja
Afstandsbediening Ja
Extra grote knoppen voor bediening Ja
Electrisch Vermogen 2000 W
Anti Bacteriele Sproeikop Ja, afklikbaar
Type Bediening Afstandsbediening
Bedieningswijze Hand
Breedte 420mm
Diepte 615mm
Geurfiltering Ja
Verwarmde zitting Nee
Automatisch openende bril Nee
Vuilafstotend Ja
Garantie 3 Jaar
Voorkeursprofielen Instelbaar Ja, voor 4 personen
Een vraag stellen ?

2 Installatie DoucheWC geïntegreerd

Installatie DoucheWC (geïntegreerde bidet-toilet combinatie).

test

Ja dat kan. Alle bekende merken moderne inbouwreservoirs zijn geschikt. U hoeft dus niet perse een overeenkomstig merk DoucheWC als inbouwreservoir te hebben. De aansluitmaten zijn uniform. Bidetdouche kan u adviseren en het uiteraard ook voor u uitvoeren. Dit kan vrijwel altijd zonder tegels te hoeven breken.

Ja, je kunt zonder complete verbouwing je wandhangende wc in minder dag een dag (laten) vervangen door een DoucheWC. Het enige dat nodig is voor de montage van de douche-wc is een elektra aansluiting. Je kunt elektra vaak dootrekken tot achter de voorzetwand via de kruipruimte, via een naast- of achtergelegen (meter) kast of via een holle- of systeemwand. Lukt dit niet, dan kun je elektra ook als wandopbouw doortrekken en via een plint of kabelgoot afweken. Een aparte wateraansluiting is niet nodig.

4 Vragen over bestellen en betalen

Informatie over bestellen en betalen.

In Nederland & België worden alle bestellingen vanaf EUR 100 gratis bezorgd. Andere Europese landen vanaf EUR 13 tot EUR 27, afhankelijk van de bestemming en het gewicht. Wij leveren in de meeste gevallen met PostNL met Track & Trace. Voor pakketten boven 25 kilogram maken we gebruik van DTP, DHL en eigen bezorgdienst.

Uiteraard hebben we zeer goede maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw betaling volledig veilig is. Onze gehele website is beveiligd met een SSL-certificaat (U kunt dit zien aan de voorloop tekens: HTTPS en/of een icoontje van een slot aan (links)boven of onderkant van de webpagina). Er zijn verschillende betaalmethodes die allen via de hierboven beschreven veilige omgeving plaatsvinden. De gegevens die u invult kunnen daarom nooit door derden worden onderschept.

Retourneren kan tot 2 weken na de aankoop. Omdat een douchewc en toiletdouche producten zijn die voor (intieme) hygiëne worden gebruikt is, kan de koop niet zonder meer geannuleerd worden. Het moet vast staan dat het product ongebruikt is. Laat u daarom goed informeren over de specificaties van de betreffende DoucheWC of toiletdouche. Een product in een onbeschadigde verpakking en ongebruikt kan uiteraard worden geretourneerd of geruild voor een ander model.

Alles wordt geleverd uit voorraad dus onze normale omstandigheden 1 werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan een model uitverkocht zijn, dit is op weekbasis. We nemen dan persoonlijk contact met u op, om het tijdstip van levering af te stemmen.

File Downloads
pdf
(Grootte: 73.5 KB)
Aquaclean Mera Classic hulp bij storing
pdf
(Grootte: 12.2 MB)
Geberit-AquaClean-Mera-montage-handleiding-146210111
pdf
(Grootte: 183.5 KB)
Geberit_AquaClean__producten_overzicht
pdf
(Grootte: 1.8 MB)
Gebruiksaanwijzing_Geberit_AquaClean_Mera_Classic
pdf
(Grootte: 599.5 KB)
Onderhoudshandleiding Aquaclean Mera Classic
pdf
(Grootte: 1.6 MB)
Vergelijk Modellen Geberit AquaClean

Gerelateerde Posts